ONTDEK DE JUTTU TRENDS VOOR 2020

ONTDEK DE JUTTU TRENDS VOOR 2020

New year, new you? We zijn beland in de roaring twenties - een nieuw decennium - en daarom inspireert JUTTU met de nieuwste trends in fashion, food en interieur. In 2020 trouwen we in een herdraagbare bruidsjurk, aperitieven we met zero-alcohol spirits en komen we thuis in een weelderig interieur. Alles staat in het teken van puurheid en body positivity. Geef het beste van jezelf in 2020 met de volgende trends.

Story image

SAY YES TO THE RE-WEARABLE DRESS

Geen zin om duizenden euro’s neer te tellen voor een jurk die je één keer draagt? Waarom niet kiezen voor een betaalbare jurk of een wow dress die je na de grote dag gewoon kan doordragen. In de nieuwe Pop-Up Space van JUTTU kan je terecht voor mooie én betaalbare bridalwear van Y.A.S., een Deens kledingmerk voor vrouwen met het motto “for every aspect in life”. Nog op zoek naar bijpassende juwelen of lekker warme knitwear van Nosho om je bruidslook af te werken? No worries, ook daarvoor kan je bij JUTTU terecht. 

Deze collectie is verkrijgbaar in de winkel tot 17 maart 2020.

PUUR DESIGN

Wees lief voor je lijf. We leven bewuster en zoeken anno 2020 naar een diepere connectie met onszelf. Dit uit zich in de keuze voor lokale mode, natuurlijke materialen en minimalistische designs. Je garderobe kleurt warm en zacht, gecombineerd met fijne vloeiende stoffen en natuurlijke prints. Deze zomer schitter je in zacht geel en warm oranje, gecombineerd met nude aardetinten. Ook broderie anglaise is helemaal hot en geeft je look een romatische touch. Voor de durvers zijn cowboyboots het ultieme item om je summerlook mee af te werken.

GO FOR ZERO

Spirit-free, mocktail, zero-proof,… originele drankjes zonder alcohol winnen al enkele jaren culinair terrein en blijven dat ook doen in 2020. Verwacht je aan de bar, in restaurants en in speciaalzaken aan nog meer sparkling waters met hop-infusion, alternatieven op likeur en botanical-infused faux gin. Ook JUTTU speelt in op deze trend met de alcoholvrije Gin van NONA met een onderscheidende citrussmaak en kruidige toets. Geen gebrek aan inspiratie tijdens Tournée Minérale. Schol!

Story image

WILD LIFE

Goed nieuws voor de crazy plantpeople onder ons (aren’t we all?). We halen al enkele jaren de natuur in huis onder het mom van de ‘Urban Jungle’ en dit jaar doen we er nog een wild schepje bovenop. Nog meer kamerplanten dus. Bij voorkeur geen perfecte cactussen en vetplantjes, wel grote planten met grillige vormen. Ook dierenprints en natuurlijke, afgeronde vormen maken een opmars en materialen zoals leder, pluimen en vacht brengen jouw indoor wildernis on point. Die opgeruimde perfecte huiskamer hoeft heus niet meer. Hoera voor wilde en gezellige chaos.


Voor beeldmateriaal in hoge resolutie kan je terecht op de Prezly Newsroom
https://juttu-oona-agency.prezly.com/media

 Om de collectie te ontlenen gelieve contact op te nemen met fashion@oona.be

 

 

 

Over JUTTU