JUTTU OPENT ZEVENDE BELGISCHE WINKEL IN HASSELT

JUTTU OPENT ZEVENDE BELGISCHE WINKEL IN HASSELT

Met al zijn zevende concept store op de Belgische markt is JUTTU niet meer aan zijn proefstuk toe. De winkel zal op 26 maart zijn deuren openen in Quartier Bleu: het gloednieuwe shopping walhalla langs de Hasseltse kanaalkom. JUTTU wil zo inzetten op een unieke shopbeleving.

SHOPPEN LANGS HET WATER

JUTTU opent zijn deuren in een gloednieuw stadsdeel: Quartier Bleu. Het is een echt totaalconcept dat een commercieel aantrekkingspunt zal worden voor de Stad van de Smaak. "Limburg was nog een blind spot op de JUTTU-kaart. Hasselt als modebewuste stad is daarom een evidente keuze. De Hasselaar is open minded en we zijn overtuigd dat JUTTU er warm onthaald zal worden.", vertelt Vicki Pyliser, concept expert bij JUTTU.

De nieuwe concept store die op 26 maart zijn deuren opent, is uniek door zijn locatie. Met de winkel die gelegen is aan de Hasseltse kanaalkom wil JUTTU volledig inzetten op de shopbeleving. Gezellig winkelen langs het water past helemaal bij het concept en imago van JUTTU. De oppervlakte van de Hasseltse vestiging bedraagt 640m² en er zullen acht medewerkers aan de slag gaan.

Om de local community aan te spreken, heeft JUTTU de Hasseltse creatieve duizendpoot Philip Bosmans onder de arm genomen. De Hasselaar pur sang is graffitikunstenaar, schilder en illustrator met een voorliefde voor het surrealisme. Hij zal de nieuwe JUTTU store opvrolijken met een exclusieve en inspirerende graffiti mural. De mural zal je voor het eerst kunnen bewonderen tijdens het openingsweekend van 26 tot 29 maart.

Story image

EEN BIJZONDERE BELEVINGSSTORE

JUTTU is een innovatief winkelconcept van Belgische bodem dat ruim vier jaar geleden werd opgericht door Retail Concepts, ook het huis achter A.S.Adventure, de Belgische multibrand retailer in fashion & outdoor. JUTTU, Fins voor 'verhaal' of 'anecdote', tovert shoppen om tot een totaalbelevenis. Door merken aan te bieden waar een uniek verhaal achter schuilt, wil JUTTU zijn klanten inspireren en bewuster laten shoppen.

Door een uitstekende instore experience en customer journey slaagt JUTTU erin de klant centraal te zetten. Door een consistente marketing met één verhaal en één imago over alle kanalen heen, groeit JUTTU uit van Vlaams succesverhaal tot nationale speler. Na Antwerpen, Gent, Brussel, Woluwe, Brugge en Roeselare is het nu tijd om Hasselt te inspireren met hun vernieuwend retailconcept.

MERKEN DIE HET VERSCHIL MAKEN

JUTTU wil zich in Limburg introduceren als uniek winkelconcept. Uniek omdat ze een platform aanbieden aan merken die het verschil maken en zijn ontstaan vanuit een eigen bewuste visie. Die merkenmix zorgt voor een exceptionele ervaring bij de klant, verrast en inspireert hem tijdens het ontdekken van de winkel. De combinatie van mode, deco, en food geven deze ervaring een extra dimensie en maken een bezoek aan JUTTU onvergetelijk.

Zoals in elke JUTTU store ontdek je ook bij JUTTU Hasselt meer dan 100 verrassende merken die in vijf eigenzinnige lifestyle corners gepresenteerd worden. In elke winkel vind je een leuke mix van zowel lokale als internationale namen, zoals ArmedAngels, Knowledge Cotton Apparel, Wearable Stories, Revolution alsook het nieuwe accessoirelabel HVISK. Naast mode zijn ook de Belgische decomerken sterk vertegenwoordigd met Serax, Pomax en Kaart Blanche.

Net als in de andere winkels zal JUTTU ook in de nieuwe shop in Hasselt meermaals per seizoen een aantal creatieve ontwerpers in de schijnwerpers zetten. Zij mogen experimenteren met een eigen pop-up space in de winkel. Vanaf de opening tot midden mei ontdek je er het Belgische vintage label: Le Freddie. Hét merk voor liefhebbers van exclusieve tweedehandskleding die houden van unieke prints en snits.  


FACTS TO REMEMBER

Noteer gauw in je agenda: op donderdag 26 maart vanaf 12u opent JUTTU Hasselt zijn deuren.
Adres: Gelatineboulevard 4 - 3500 Hasselt

Het JUTTUgram werd onlangs in een nieuw jasje gestoken. Het krantje neemt nu de vorm aan van een inspirerend magazine met unieke verhalen, boeiende interviews en eigentijdse fotografie.


Voor meer informatie omtrent beeldmateriaal, samenwerkingen of interviews kan je steeds terecht bij:

 

Over JUTTU