🇧🇪 6 x Belgisch!

🇧🇪 6 x Belgisch!

JUTTU ZET DEZE ZOMER IN OP LOKAAL TALENT MET DE IK KOOP BELGISCH- POP-UP

Onder het motto shop local! lanceert JUTTU deze zomer opnieuw haar Ik Koop Belgisch- Pop-up en geeft zo talent van eigen bodem een extra duwtje in de rug. Nu meer dan ooit is bewust en lokaal shoppen hotter than ever.

Van 5 augustus tot 15 september kan je bij JUTTU up and coming brands ontdekken. Samen met de expertise van Flanders DC selecteerde JUTTU uit meer dan 70 inzendingen zes beloftevolle Belgische merken, van food & fashion tot design. Zij krijgen deze zomer een speciaal plekje in elke JUTTU winkel en online.

Story image

 

Lil' Papoe ontwerpt hippe, zachte accessoires voor de allerkleinsten. Elk stuk is uniek en wordt met veel liefde gemaakt in hartje Antwerpen uit duurzame materialen zoals katoen en hout. De muziekwolkjes, slabbetjes en knisperregenbogen zijn een echte musthave voor in de kinderkamer.

Yoga- en Reiki-master Stefanie is gefascineerd door de werking die kristallen hebben op onze energie. Met The Space Within Me verwerkt ze magische kristallen in handgemaakte geurkaarsen en massagerollers.

De duurzame en modebewuste activewear-collectie van Kosha is een must voor de sportieve vrouw. De ontwerpster, Alexandra, werkt al enige tijd in de textielwereld maar raakte verbolgen over het gebrek aan transparantie, de slechte werkomstandigheden en de negatieve impact op het milieu. Met haar eigen lijn van modebewuste, comfy en eerlijk gemaakte activewear toont ze de wereld hoe het anders kan.

Story image

De statement earcandy van Petit BonBon wordt handgemaakt door Anneleen. Als kind maakte ze al originele juweeltjes voor zichzelf, vrienden en familie. Ze ruilde bij het opgroeien de kinderkraaltjes voor kwalitatieve materialen en sinds 2012 deelt ze haar juwelen met het grote publiek via haar eigen label: Petit BonBon.  

Op zoek naar een gezond en lekker alternatief voor onze zomerse apero's? Meet Sips of Grace. Een natuurlijke smaakmaker, verkrijgbaar in 6 verschillende smaken, die je makkelijk met je meeneemt en aan je water toevoegt. IJsblokjes erbij, even laten trekken, roeren en klaar. De missie: mensen meer water laten drinken en een gezond alternatief voor alcohol aanbieden.

Last but not least, WASTED Atelier is een eco-friendly modelabel dat speelse en elegante collecties ontwerpt, gemaakt van stofoverschotten. Het initiatief van WASTED Atelier staat voor spraakmakende ontwerpen die uitsluitend gemaakt werden van stofvoorraden en die los staan van regels of seizoenen. Zo zijn alle items uniek en echte limited editions.

Ontdek deze 6 Belgische labels van 5 augustus tot 15 september 2020 in de Juttu stores. Kosha in Brussel, Gent en Hasselt en WASTED Atelier in Roeselaere, Brugge en Antwerpen.

Alle beelden zijn beschikbaar via deze link


Over JUTTU